Nieuws

Met dank aan onze sponsoren hebben we dit jaar een aantal heel leuke dingen kunnen realiseren voor onze leerlingen. Hieronder laten we u in het kort zien wat er allemaal is gebeurt.

Jeugd Educatie Fonds

Het Jeugd Educatie Fonds heeft dit jaar verschillende leerlingen blij gemaakt met een nieuwe fiets, meubeltjes en nog veel meer.
Ook heeft het Jeugd Educatie Fonds de fondsen verschaft om deze zomer elke leerling  een leuk zomer vakantieboek mee te geven.
Uiteraard heeft elke groep een boek op eigen niveau gekregen.

In samenwerking met het Jeugd Educatie Fonds en Posterindeklas.nl hebben we alle leerlingen van groep 8 een goedgevulde ‘Brugklasbox’ cadeau kunnen doen. In die box zaten benodigdheden voor hun nieuwe school, zoals rekenmachine, pen, etui, huiswerkplanner, geodriehoek en nog veel meer. 
Voor een link naar de instagramreel van Posterindeklas, klik hier.

De heer Jeroen Schilt heeft een zeer mooie bedrag, namelijk € 1642,00, aan ons geschonken. Hier zijn we, en natuurlijk de leerlingen, heel erg blij mee. Voor dit bedrag zijn een groot aantal muziek instrumenten aangeschaft zodat onze leerlingen een nog leukere muziekles kunnen krijgen.
Bovendien kreeg het team een heel interessante lezing en wandeling van de heer Schilt. Hij wist veel te vertellen over onze wijk.

Voucherbeheer Amsterdam

Ook via het Voucherbeheer Amsterdam hebben onze leerlingen leuke uitstapjes gemaakt en/of leerzame gastlessen gekregen. Zo zijn verschillende groepen op bezoek geweest bij het NEMO Sience Museum en Hortus Botanicus Amsterdam. Er zijn optredens geweest voor de jongere leerlingen, danslessen, bezoek aan het Concertgebouw. En nog veel meer. 

De Kinderboekenweek 2023

Van 4 t/m 15 oktober is de Kinderboekenweek er weer. Ook dit jaar hebben we veel leuke dingen. Zo werd de Kinderboekenweek geopend door ons promoteam. Zij dansten voor onze ouders, kinderen en leerkrachten. Daarna kwam stadsdeelbestuurder Esther om de kinderen voor te lezen uit het boek van Ellen Brudet. Natuurlijk hebben we direct de gelegenheid genomen om haar te vertellen, en te laten zien, van onze bibliotheek en leesmethode. Ze was zeer onder de indruk.
Vrijdag 6 oktober kwamen een aantal mensen van Deloitte. Zij kwamen om boeken te doneren en om voor te lezen. Dat was een zeer geslaagde ochtend. 
Van beide gelegenheden zijn foto’s gemaakt. Deze kunt u in de fotogalerij hierboven bekijken.